Macbook verkopen

Geld verdienen aan je oude of kapotte Macbook? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat oude Macbooks of onderdelen hiervan een tweede leven krijgen. Daarom kan je je kapotte of oude Macbook verkopen aan ons. Hierbij verdien jij geld en zorgen wij ervoor dat jouw Macbook gerecycled wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkende of niet-werkende Macbook in te ruilen voor een nieuwer model. Vul ons formulier in en wij laten je weten wat jouw Macbook waard is.Kapotte of oude Macbook verkopen

Is jouw Macbook kapot gegaan of gebruik je deze niet meer? Ligt deze Macbook ergens te verstoffen? Verkoop jouw Macbook dan en verdien hier ook nog eens geld mee. Wij nemen zowel werkende als niet-werkende Macbooks aan. Veel defecte Macbooks kunnen door het vervangen van onderdelen toch nog werkend gemaakt worden. Daarnaast kunnen verschillende onderdelen uit een defecte laptop gebruikt worden voor de reparatie van andere laptops. Hierdoor kunnen kapotte of oude Macbooks nog goed gerecycled worden.

Oude Macbook inleveren

Naast het verkopen van een defecte Macbook is het ook mogelijk om een oude werkende of niet-werkende laptop in te ruilen voor een nieuwer exemplaar. Werkt jouw Macbook nog wel, maar is deze niet meer naar jouw wensen? Dat kan natuurlijk. Macbooks ontwikkelen voortdurend en zo kan het voorkomen dat je na verloop van tijd toe bent aan een nieuwer exemplaar. Wij denken graag mee welke Macbook bij jouw past. Kom langs in onze winkel of vul ons formulier in en wij adviseren jou graag!

iMac, Macbook air of Macbook pro verkopen

Wil jij je iMac, Macbook pro of Macbook air verkopen? Door het bovenstaande formulier in te vullen of langs te komen in onze winkel weet je binnen no-time wat jouw Macbook waard is. Hoeveel jij nog voor je Macbook krijgt is afhankelijk van een paar factoren. Zo maakt het uit wat voor soort Apple apparatuur jij hebt. Gaat het om een gewone Macbook, een Macbook Air, Macbook Pro of iMac? Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van hoe oud jouw Macbook is en in welke mate deze defect of beschadigd is.

Jouw Macbook verkopen aan i-Mac & More

Wij zijn gespecialiseerd in het recyclen van verschillende Apple apparatuur. Wij willen niets liever dan voorkomen dat Macbooks en andere Apple apparatuur in de prullenbak eindigen. Daarom recyclen wij jouw Macbook milieubewust en duurzaam. Zo kunnen wij jouw Macbook weer een tweede leven geven. Wij nemen alle Macbooks en andere Apple apparatuur aan en geven jou hier de marktconform waarde voor. Hier verdien jij leuk geld mee en daarnaast is dit ook nog eens goed voor het milieu. Heb jij nog een kapotte of oude laptop liggen waar je niks meer mee doet? Verkoop deze nu! Wil jij jouw Macbook liever vervangen door een nieuwer exemplaar? Vul ook dan ons formulier in of kom langs in onze winkel . Heb jij vragen over het vervangen of verkopen van jouw Macbook? Neem dan contact met ons en wij helpen je graag!Gratis verzending

Vanaf 50 euro.

12 maanden garantie

Op alle MacBooks

Fysieke winkel

Biltstraat 67 Utrecht