Macbook reparatie Utrecht

Als je op zoek bent naar een reparateur voor je Macbook, dan ben je bij I, Mac and More aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met originele hardware en software wanneer je jouw Macbook voor reparatie naar onze winkel in Utrecht brengt. Onze technicians gaan op onderzoek uit en achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Vervolgens kunnen we in overleg met jou een indicatie afgegeven van de kosten. Na de reparatie van jouw Macbook kun je deze weer komen ophalen bij onze winkel in Utrecht. We begrijpen dat jouw Macbook belangrijk voor je is. Geen zorgen, een reparatie bij ons zal nooit lang duren!

Ruime ervaring in Macbook reparaties

Een Macbook met schade wil je het liefst zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij ons op de technische afdeling kun je snel terecht voor verschillende soorten reparaties zoals een haperend trackpad, scherm reparaties, vastlopend toetsenbord of een nieuwe videokaart. Ook kunnen we je helpen met software updates om je Macbook sneller te maken of bij het vervangen van je accu. Weet je niet precies wat het probleem is van je Macbook of als de schade te repareren is? Kom langs in onze winkel in Utrecht, onze Mac technicians met ruime ervaring helpen je graag!

Vochtschade in je Macbook

Heb je water over je kostbare Macbook laten vallen en werkt nu niet alles meer zoals het hoort? Daar kunnen we je bij helpen! Kom langs met je Macbook voor een reparatie in Utrecht om de vochtschade te verhelpen. Samen met onze Mac technicians zorgen wij voor een plan en geven we een indicatie van de kosten. Om kwaliteit te garanderen, wordt de vochtschade in je Macbook verholpen door professionals die altijd gebruik maken van originele hardware en software. Bovendien gaan ze altijd voorzichtig te werk en controleren we alles uitvoerig. Zo kun jij binnen de kortste keren weer surfen op je eigen Macbook!

De Macbook Ambulance voor een snelle reparatie in omgeving Utrecht

Heb je schade aan je Macbook en wil je deze snel laten repareren? I, Mac and More heeft sinds kort de Macbook Ambulance. Woon je binnen een straal van 5 km? Dan komen we bij je langs om te kijken hoe we jouw Macbook weer kunnen repareren. Kunnen wij de schade niet ter plekke oplossen? Dan nemen we je Macbook mee naar onze technische afdeling in Utrecht. Hier wordt hij snel voor je gerepareerd met originele onderdelen en vervolgens weer bij je thuisgebracht. Zit je veel op je werk? Dan kunnen we je device ook bij je werk ophalen en terugbrengen. Zo kun jij binnen de kortste keren opgelucht ademhalen en weer aan de slag!

Onderhoud aan je Macbook

Is je Macbook niet meer zo snel of wordt hij bijvoorbeeld erg warm? Tijd voor onderhoud aan je Macbook. Bij I, Mac and More in Utrecht kunnen we jouw device met simpel onderhoud een langere levensduur geven. Daarnaast behoudt hij hierdoor ook beter zijn waarde. Als je geen tijd hebt om langs te komen voor onderhoud aan je Macbook, kun je een afspraak maken om hem te laten ophalen. Wij voeren vervolgens het onderhoud uit in onze winkel in Utrecht en brengen hem dan weer bij je thuis of bij je op het werk!Gratis verzending

Vanaf 50 euro.

12 maanden garantie

Op alle MacBooks

Fysieke winkel

Biltstraat 67 Utrecht