Waterschade Macbook

Het kan iedereen gebeuren dat je thee of water omstoot en dit onverhoopt over je Macbook heen komt. Ondanks dat je misschien razendsnel reageert en met doekjes de waterschade aan je Macbook probeert te voorkomen, kan het toch zo zijn dat de vloeistof je device binnendringt. Helaas is het bijna onmogelijk om zelf de waterschade op te lossen. Gelukkig kunnen wij van I, Mac and More je daarmee helpen! Als het nu gaat om vocht achter je scherm of om je logic board die schade heeft opgelopen, onze technicians in Utrecht kunnen de waterschade aan je Macbook met precisie verhelpen.

Wat te doen bij waterschade aan je Macbook?

Wanneer er vloeistof over je Macbook is gekomen kun je als eerste proberen zo veel mogelijk zelf weg te deppen. Vervolgens is het verstandig om je device uit te zetten en een expert ernaar te laten kijken. Bij I, Mac and More in Utrecht staan ervaren technicians voor je klaar om de waterschade aan je Macbook te verhelpen. In een stofvrije ruimte maken we je Macbook open en kunnen we precies zien waar de waterschade zit. Om kwaliteit te garanderen wordt er gewerkt met originele hardware en software van Apple. Wanneer alles uitvoerig is gecontroleerd en gerepareerd, sluiten we je Macbook weer netjes af en kun je hem komen ophalen in onze winkel in Utrecht.

Snelle reparatie van waterschade aan je Macbook

We zijn ons ervan bewust dat vandaag de dag niemand meer lang zonder zijn Macbook kan, daarom hebben we de Macbook Ambulance gelanceerd. Als je in de omgeving van Utrecht woont kun je online een afspraak maken om je Macbook met waterschade te laten repareren. Wij komen vervolgens je Macbook op de afgesproken tijd bij jou ophalen. Dit kan bij jou thuis zijn, maar ook op je werk, zolang het maar binnen 5 km van Utrecht is. Vervolgens nemen we jouw Macbook mee om deze in onze stofvrije ruimte te repareren. Als we de schade hebben opgelost, leveren wij je device weer bij je af. Je hoeft dus alleen maar op het afgesproken moment thuis te zijn en wij regelen de rest. Zo kun jij in een mum van tijd weer genieten van je favoriete serie op je Macbook.

Ruime ervaring Macbook reparaties en onderhoud

Naast reparaties van waterschade aan je Macbook kun je ook bij ons in Utrecht terecht voor andere soorten reparaties, zoals het repareren van je display of trackpad, het vervangen van je accu of het installeren van een nieuwe videokaart. Wil je jouw Macbook Pro of Air een update geven? Wij kunnen met simpel onderhoud je device een flinke opfrisbeurt geven. Zo is na het uitvoeren van de benodigde software updates en het opfrissen van de hardware je Macbook weer een stuk sneller en behoudt hij hierdoor beter zijn waarde. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele Apple-onderdelen zodat je device weer optimaal zal werken!Gratis verzending

Vanaf 50 euro.

12 maanden garantie

Op alle MacBooks

Fysieke winkel

Biltstraat 67 Utrecht