Achterkant iPhone vervangen

Het kan een keer gebeuren dat je jouw iPhone op de grond laat vallen. Het is natuurlijk supervervelend als je device dit moet bekopen met een flinke barst. Niet alleen doet dit af aan het uiterlijk van de telefoon. Het brengt ook nog eens risico’s met zich mee.

Waarom achterkant iPhone vervangen

Het glasplaatje dat zich achter op je telefoon bevindt, is niet alleen heel mooi. Het dient ook nog een essentieel doel. Een onbeschadigde achterkant houdt namelijk vuil, stof en water tegen, zodat de onderdelen binnen jouw iPhone optimaal blijven werken. Vooral stof en water vinden gemakkelijk hun weg door de kleine kieren van een barst.

De nieuwste technieken

Bij i-Mac & More weten we raad met jouw beschadigde iPhone. Om het device weer volledig en vakkundig te herstellen, maken we gebruik van de nieuwste technieken. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor een iPhone met een glazen achterkant. Dit is wat we doen:

 • Achterkant iPhone 8 vervangen & 8 Plus
 • Achterkant iPhone X vervangen & andere modellen in deze reeks (XR, XS & XS Max)
 • Achterkant iPhone 11 vervangen & andere modellen in deze reeks (11 Pro & 11 Pro Max)
 • Achterkant iPhone SE vervangen
 • Achterkant iPhone 12 vervangen & andere modellen in deze reeks (12 Pro, 12 Pro Max & 12 mini)
 • Achterkant iPhone 13 vervangen & andere modellen in deze reeks (13 Pro, 13 Pro Max & 13 mini)
Deze uitvoeringen behoeven een speciale techniek voor het beste resultaat. We maken gebruik van een lasermachine die wordt ingezet om alle resten van de achterkant volledig te verwijderen. Vervolgens gebruiken we een mal om het nieuwe glasplaatje perfect vast te zetten. Zo ben jij er zeker van dat de plaat goed bevestigd is en lijkt je iPhone weer als nieuw. Dus, wil je bijvoorbeeld de achterkant iPhone 12 vervangen? Kom gerust eens langs bij onze fysieke winkel.

 

Prijzen

De prijzen voor het vervangen van de achterkant van je iPhone verschillen per uitvoering. Dit zijn de kosten per device:

 • iPhone 8 €125,-
 • iPhone X en XS €150,-
 • iPhone 11 en hoger €175,-

 

De beste service

Bij i-Mac & More gaan we voor niets minder dan vakwerk. We luisteren naar de wensen van de klant en geven een duidelijke indicatie van de duur van de reparatie. Daarnaast hebben sinds een tijdje ook de Mac-ambulance. Als u het wenst komen we bij u langs om de problemen met uw device op te lossen. We hebben alle benodigde (originele) onderdelen bij ons, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Andere diensten

Naast de reparatie van beschadigde of kapotte devices, houden we ons ook bezig met andere diensten:

 • Inkoop van je oude apple devices
 • Verkoop refurbished Apple-producten

 

Contact

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Binnen onze openingstijden kunt u langskomen in onze fysieke winkel aan de Biltstraat 67 in Utrecht of maak een afspraak via +31 30 751 0846 of mail naar info@i-macandmore.nl. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Gratis verzending

Vanaf 50 euro.

12 maanden garantie

Op alle MacBooks

Fysieke winkel

Biltstraat 67 Utrecht